Καλώς ήρθατε στο ΚΔΑΠ Βιβλίο & Παιχνίδι

Η ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα Κ.Δ.Α.Π. – Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βιβλίο & Παιχνίδι είναι ένα δίκτυο επτά (7) πιστοποιημένων εκπαιδευτικών δομών από το κράτος σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες τεχνικές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Τα Κ.Δ.Α.Π. απευθύνονται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα στον ειδικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο χώρο μας.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΒΙΒΛΙΟ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Στο “Βιβλίο & Παιχνίδι” η μάθηση και η διασκέδαση είναι δυο αχώριστοι φίλοι! Οι μικροί μας ήρωες μεγαλώνουν γνωρίζοντας τον εαυτό τους και το κόσμο με διασκεδαστικό τρόπο!

Το εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας, ενημερώνει τους γονείς για τη ψυχοκινητική και γνωστική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και τις επιδόσεις του, βρίσκεται δίπλα στους γονείς για να τους συμβουλεύσει για τις ανησυχίες, τις απορίες και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τα Κ.Δ.Α.Π. απευθύνονται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Ακόμη μπορεί να απασχολούνται και παιδιά με ελαφριάς μορφής κινητικές ή αισθητηριακές αναπηρίες

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Κ.Δ.Α.Π. “Βιβλίο & Παιχνίδι” λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 22:00 και με θερινό ωράριο από το κλείσιμο των σχολείων μέχρι και τον Ιούλιο, αλλά και τις περιόδους των διακοπών (Χριστούγεννα και Πάσχα) από τις 8:00 έως τις 16:00.

VOUCHER ΕΣΠΑ

Οι γονείς που είναι δικαιούχοι επιδοτούνται πλήρως για τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα ΄΄Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης΄΄.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και να λύσουμε κάθε απορία σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Hello world!

by | Ιούλ 14, 2022 | Uncategorized | 1 Σχόλιο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το ΚΔΑΠ «Βιβλίο & Παιχνίδι»;

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βιβλίο & Παιχνίδι είναι μια πιστοποιημένη από το κράτος Εκπαιδευτική δομή, με αντικείμενο την δημιουργική απασχόληση των παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (5-12 ετών).

Τι σκοπό έχει το ΚΔΑΠ «Βιβλίο & Παιχνίδι»;

Ως άμεσο σκοπό έχει την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σε ειδικά διαμορφωμένους και πιστοποιημένους χώρους, με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού. Ως έμμεσο σκοπό έχει την διευκόλυνση των εργαζομένων και ανέργων γονέων.

Ποιο είναι το ωράριο και οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ;
Το Κ.Δ.Α.Π. “Βιβλίο & Παιχνίδι” λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 22:00 και με θερινό ωράριο από το κλείσιμο των σχολείων μέχρι και τον Ιούλιο, αλλά και τις περιόδους των διακοπών (Χριστούγεννα και Πάσχα) από τις 8:00 έως τις 16:00.

Το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ είναι εμπλουτισμένο με ποικίλες δραστηριότητες ώστε να αναπτυχθούν οι ικανότητες και οι δεξιότητες των παιδιών. Οι δραστηριότητες αποτελούνται από πληροφορική, ρομποτική, Master Chef, μελέτη σχολικών μαθημάτων, ζωγραφική, καλλιτεχνικά, χορός, Tae Kwon Do, Zumba, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα.

Γιατί η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν;
Οι γονείς που είναι δικαιούχοι επιδοτούνται πλήρως για τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα ΄΄Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023΄΄ .
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ωφεληθώ;
Περιληπτικά πρέπει να είστε μητέρες ή άνδρες με επιμέλεια παιδιών 5-12 ετών. Για να αναλυτικές πληροφορίες αλλά και για την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Μπορούν οι γονείς που δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος να φέρουν τα παιδιά τους;
Δεχόμαστε τους γονείς που είναι ιδιώτες, μη δικαιούχοι, με δίδακτρα σε προσιτές τιμές.