Καλώς ήρθατε στο ΚΔΑΠ Βιβλίο & Παιχνίδι

Η ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα Κ.Δ.Α.Π. – Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βιβλίο & Παιχνίδι είναι ένα δίκτυο επτά (7) πιστοποιημένων εκπαιδευτικών δομών από το κράτος σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες τεχνικές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Τα Κ.Δ.Α.Π. απευθύνονται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα στον ειδικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο χώρο μας.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΒΙΒΛΙΟ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Στο “Βιβλίο & Παιχνίδι” η μάθηση και η διασκέδαση είναι δυο αχώριστοι φίλοι! Οι μικροί μας ήρωες μεγαλώνουν γνωρίζοντας τον εαυτό τους και το κόσμο με διασκεδαστικό τρόπο!

Το εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας, ενημερώνει τους γονείς για τη ψυχοκινητική και γνωστική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και τις επιδόσεις του, βρίσκεται δίπλα στους γονείς για να τους συμβουλεύσει για τις ανησυχίες, τις απορίες και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τα Κ.Δ.Α.Π. απευθύνονται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Ακόμη μπορεί να απασχολούνται και παιδιά με ελαφριάς μορφής κινητικές ή αισθητηριακές αναπηρίες

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Κ.Δ.Α.Π. “Βιβλίο & Παιχνίδι” λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 22:00 και με θερινό ωράριο από το κλείσιμο των σχολείων μέχρι και τον Ιούλιο, αλλά και τις περιόδους των διακοπών (Χριστούγεννα και Πάσχα) από τις 8:00 έως τις 16:00.

VOUCHER ΕΣΠΑ

Οι γονείς που είναι δικαιούχοι επιδοτούνται πλήρως για τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα ΄΄Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης΄.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ανέστης Ζησίδης

Ανέστης Ζησίδης

Ιδιοκτήτης

Γεννήθηκα το 1990 και είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής. Έπειτα από αρκετά έτη εργασίας στον τομέα μου, ως τεχνικός υπολογιστών, προγραμματιστής και Web Developer αποφάσισα να ασχοληθώ με την εκπαίδευση. Εργάστηκα ως δάσκαλος Πληροφορικής και Ρομποτικής. Εκεί ήταν που τα χαμογέλα και η αγάπη των παιδιών με κέρδισε. Έτσι γεννήθηκε το όνειρο που λέγεται ΚΔΑΠ “Βιβλίο & Παιχνίδι”.

ΚΔΑΠ “Βιβλίο & Παιχνίδι”, στόχος να δημιουργήσω μια μεγάλη αγκαλιά που όλους τους χωρά! Έναν χώρο που τα παιδιά θα θεωρούν δεύτερο σπίτι τους, θα μάθουν, θα γελάσουν, θα παίξουν, θα κοινωνικοποιηθούν, έναν χώρο στον οποίο θα μεγαλώσουμε όλοι μαζί!

 

Στρατούλα Μπεκιάρη

Στρατούλα Μπεκιάρη

Υπεύθυνη όλων των ΚΔΑΠ μας

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και εδώ και 5 χρόνια είμαι μέλος της οικογένειας του ΚΔΑΠ Βιβλίο & Παιχνίδι. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ, κάτι που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας, είναι ότι αγαπώ τα παιδιά γιατί κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να είμαι δίπλα τους, μοιράζοντας εμπειρίες για την ζωή τους. Η αγκαλιά του ΚΔΑΠ μας χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει, γεμίζοντας με χαμόγελα παιδιών που σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις να προσφέρεις.

Ελένη Αθανασιάδου

Ελένη Αθανασιάδου

Νηπιαγωγός

Γεννήθηκα το 1998 και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Νηπιαγωγών, της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, της Φλώρινας. Επίσης, έχω παρακολουθήσει σεμινάριο με θέμα “Ειδική Αγωγή”. Η θέλησή μου να ασχοληθώ με τα παιδιά, με οδήγησε να εργαστώ στην οικογένεια του ΚΔΑΠ “Βιβλίο & Παιχνίδι”, στην οποία ανήκω για δεύτερη χρονιά. Η αγάπη που λαμβάνω από τους μικρούς μας φίλους και την ομάδα μας, είναι αυτή που με γεμίζει με όρεξη και με βοηθάει στο να συνεχίσω να είμαι δημιουργική και παραγωγική.

Ιωάννα Παπασταϊκούδη

Ιωάννα Παπασταϊκούδη

Φιλόλογος

Γεννήθηκα το 1993 και είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με εξειδίκευση στον τομέα της Γλωσσολογίας. Έχω επιμορφωθεί σε προγράμματα με θέμα την “Ειδική Αγωγή” και τη “Σχολική Ψυχολογία”. Η αγάπη για τα παιδιά και η επιθυμία μου να μεταδώσω τις γνώσεις με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο σε αυτά, με έκαναν να πάρω την απόφαση να γίνω μέλος της ομάδας του ΚΔΑΠ “Βιβλίο & Παιχνίδι”. Μέσα από την επαφή και τη συνεργασία με τα παιδιά, γνωρίζεις “μικρές” προσωπικότητες που θα σε γεμίσουν με “τεράστια” εφόδια και εμπειρίες στην καθημερινότητά σου. Τα χαμόγελά τους σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις να προσπαθείς να τα ενθαρρύνεις και να εξακολουθείς να μαθαίνεις και εσύ μαζί τους.

Αναστάσιος Πουταχίδης

Αναστάσιος Πουταχίδης

Πληροφορικός

Ο Πουταχίδης Τάσος είναι πτυχιούχος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του τμήματος Μεσολογγίου και έχει ειδικευτεί στην εκπαίδευση παίρνοντας την παιδαγωγική επάρκεια. Παρακολούθησε σεμινάρια που αφορούν την διδασκαλία της ρομποτικής σε παιδιά και ενήλικες,της ειδικής αγωγής καθώς και το Stem στην εκπαίδευση.Έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο της Αξιούπολης και του Νέου Αγιονερίου, σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα καθώς και σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.
Χριστίνα Πέγιου

Χριστίνα Πέγιου

Γυμνάστρια

Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Για αρκετά χρόνια περιτριγυριζόμουν μόνο από χορούς, πλέον όμως η αγάπη των παιδιών είναι αυτή που με περιτριγυρίζει και με γεμίζει. Πάντα γεμάτη ενέργεια έπρεπε να βρω κάπου να την διοχετεύσω , γι’αυτό έγινα μέλος της οικογένειας του ΚΔΑΠ μας. Αγαπώ τα παιδιά και χαίρομαι να δουλεύω κοντά τους. Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά τα παιδιά έχουν το δικό τους τρόπο πάντα να σε ανταμείβουν για την φροντίδα που τους δίνεις. Είναι πολύ συγκινητικό να νιώθεις ότι βάζεις και εσύ ένα λιθαράκι για να γίνουν σωστές και υγιείς προσωπικότητες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και να λύσουμε κάθε απορία σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Hello world!

by | Ιούλ 14, 2022 | Uncategorized | 1 Σχόλιο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το ΚΔΑΠ «Βιβλίο & Παιχνίδι»;

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βιβλίο & Παιχνίδι είναι μια πιστοποιημένη από το κράτος Εκπαιδευτική δομή, με αντικείμενο την δημιουργική απασχόληση των παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (5-12 ετών).

Τι σκοπό έχει το ΚΔΑΠ «Βιβλίο & Παιχνίδι»;

Ως άμεσο σκοπό έχει την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σε ειδικά διαμορφωμένους και πιστοποιημένους χώρους, με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού. Ως έμμεσο σκοπό έχει την διευκόλυνση των εργαζομένων και ανέργων γονέων.

Ποιο είναι το ωράριο και οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ;
Το Κ.Δ.Α.Π. “Βιβλίο & Παιχνίδι” λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 22:00 και με θερινό ωράριο από το κλείσιμο των σχολείων μέχρι και τον Ιούλιο, αλλά και τις περιόδους των διακοπών (Χριστούγεννα και Πάσχα) από τις 8:00 έως τις 16:00.

Το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ είναι εμπλουτισμένο με ποικίλες δραστηριότητες ώστε να αναπτυχθούν οι ικανότητες και οι δεξιότητες των παιδιών. Οι δραστηριότητες αποτελούνται από πληροφορική, ρομποτική, Master Chef, μελέτη σχολικών μαθημάτων, ζωγραφική, καλλιτεχνικά, χορός, Tae Kwon Do, Zumba, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα.

Γιατί η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν;
Οι γονείς που είναι δικαιούχοι επιδοτούνται πλήρως για τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα ΄΄Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023΄΄ .
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ωφεληθώ;
Περιληπτικά πρέπει να είστε μητέρες ή άνδρες με επιμέλεια παιδιών 5-12 ετών. Για να αναλυτικές πληροφορίες αλλά και για την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Μπορούν οι γονείς που δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος να φέρουν τα παιδιά τους;
Δεχόμαστε τους γονείς που είναι ιδιώτες, μη δικαιούχοι, με δίδακτρα σε προσιτές τιμές.