ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στο “Βιβλίο & Παιχνίδι” η μάθηση και η διασκέδαση είναι δυο αχώριστοι φίλοι! Οι μικροί μας ήρωες μεγαλώνουν γνωρίζοντας τον εαυτό τους και το κόσμο με διασκεδαστικό τρόπο!

Στο Κ.Δ.Α.Π. “Βιβλίο & Παιχνίδι” η μάθηση και η διασκέδαση είναι δυο αχώριστοι φίλοι! Οι μικροί μας ήρωες μεγαλώνουν γνωρίζοντας τον εαυτό τους και το κόσμο με διασκεδαστικό τρόπο!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τα Κ.Δ.Α.Π. απευθύνονται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με δραστηριότητες εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα στον ειδικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο χώρο μας.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας, ενημερώνει τους γονείς για τη ψυχοκινητική και γνωστική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και τις επιδόσεις του, βρίσκεται δίπλα στους γονείς για να τους συμβουλεύσει για τις ανησυχίες, τις απορίες και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Τα Κ.Δ.Α.Π. – Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Βιβλίο & Παιχνίδι είναι ένα δίκτυο πέντε (5) πιστοποιημένων εκπαιδευτικών δομών από το κράτος σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες τεχνικές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν όλο το χρόνο δωρεάν μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ!

Δίπλα σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα: +30 233 202 7834, +30 697 395 9493

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι εγκαταστάσεις των ΚΔΑΠ Βιβλίο & Παιχνίδι αποτελούν εξειδικευμένους χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας.

Οι χώροι αποτελούνται από δυο μεγάλες αίθουσες με σεβασμό στον προσωπικό χώρο του κάθε παιδιού, έχουν φυσικό εξαερισμό, φωτίζονται με άπλετο φυσικό φως και είναι αυτόνομα κλιματιζόμενες.

Είναι εξοπλισμένες με έπιπλα ειδικά κατασκευασμένα για παιδιά και με πλούσιο εποπτικό υλικό, παιχνίδια, υλικά δραστηριοτήτων και δημιουργικού παιχνιδιού.

Οι εγκαταστάσεις των ΚΔΑΠ είναι εξοπλισμένες με συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, ενώ για την ασφάλεια των παιδιών και του χώρου υπάρχει διαρκής επίβλεψη με κλειστό κύκλωμα με εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες σε όλους τους χώρους του κτιρίου.

ΚΔΑΠ Βιβλίο & Παιχνίδι - Νάουσα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Προγραμματίστε μαζί μας ένα ατομικό ραντεβού και ενημερωθείτε αναλυτικά για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, τις παροχές και τις τιμές μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!